Drojdie selectionata destinata producției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 gr de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !